Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 2.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Electric Window
#1
Hi guys, my 08 berlingo drivers electric window was a little funny lately (going down when i push up on the switch), and eventually stopped. Replace the regulator inc motor and worked OK for a day or 2, now it went down today and will not come back up!. I hear the motor click like its trying to lift but it dosent!. Any ideas?
Thanks
Reply
#2
Update,changed the switches and drivers window will still no go up


Sent from my iPhone using Tapatalk
[-] The following 1 user says Thank You to kierc0857 for this post:
  • steelviper
Reply
#3
Thanks guys!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#4
Does the glass slide freely?

Can you operate it with Lexia or another comprehensive scan tool that "test fires" body equipment?
Reply
#5
Glass stays down,new regulator fitted but all infernos a clicking of the motor,would the switch be an issue?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#6
If you unclip the plastic lifter bits from the glass, can you slide it up and down easily by hand? Sometimes the run channel lining can get folded in on itself, this causes massive friction.

Also the command goes in a roundabout fashion. Switch to BSI, BSI to door unit. So you might have a problem with the BSI's output. Lexia will tell you if it "sees" the switch being pressed every time, or just sometimes.
Reply
#7
Thanks mate


Sent from my iPhone using Tapatalk

I presume plugging the passengers switch into the drivers windows and till not workin rules out switch issue?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#8
Go my bsi reset yesterday and all was ok but this afternoon started the same thing again but luckily it came up.any permanent cure guys?????


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#9
OMG this is really wrecking my head,new regulator,new switch and still window not going up,just clicking noise from the door card,very occasionally it will go up in stages but rarely. Any help would really be appreciated guys!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#10
Have you checked for water in the bsi?

Seems to me your bsi is playing up
[-] The following 1 user says Thank You to homeruk for this post:
  • kierc0857
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
EGR solenoid
Last Post: silver-slug
Today 02:46 PM
» Replies: 17
» Views: 1327
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: doofer
Today 02:17 PM
» Replies: 2
» Views: 53
ABS Modul
Last Post: 3rensho
Today 11:00 AM
» Replies: 1
» Views: 49
Slow starter (diesel)
Last Post: zedhead
Today 10:09 AM
» Replies: 10
» Views: 230
Type B MFD & Trip Computer
Last Post: cancunia
Today 08:55 AM
» Replies: 2
» Views: 84
Aftermarket radio stalk CTSCT003.2 Problem v2
Last Post: brajomobil
Today 07:39 AM
» Replies: 3
» Views: 119
jumps out in third gear..
Last Post: polar
Today 05:22 AM
» Replies: 7
» Views: 127
Fuel Guage wrong
Last Post: polar
Today 05:21 AM
» Replies: 1
» Views: 53
Wont start after dashboard removel
Last Post: joelfrodin
Yesterday 05:53 PM
» Replies: 10
» Views: 400
cold start
Last Post: geoff
Yesterday 05:23 PM
» Replies: 2
» Views: 94

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page