Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parking sensor fault
#1
Hi all

I have factory fitted parking sensors on my 2005 berlingo van but today they have developed a fault, when you select reverse the usual beep occurs but then a longer beep follows and the sensors dont detect what you are reversing into.

Any help is appreciated

Adam
Reply
#2
Hello Adam welcome to the forum   Smile  it could be switch on the gearbox have you checked to see if the reversing light come's  on and stay on when you put it into reverse and check for loose wire on the switch
                                     Smile  It's too orangey for crow's It's just for me and my dog  Smile

                                                        Heart Heart Love a lot trust a few  Dodgy
 
                                                        

                                        
[-] The following 1 user says Thank You to Jed Clampit for this post:
  • edwelectrical
Reply
#3
(15-02-2015, 09:50 PM)Jed Clampit Wrote:  Hello Adam welcome to the forum   Smile  it could be switch on the gearbox have you checked to see if the reversing light come's  on and stay on when you put it into reverse and check for loose wire on the switch

Hi thanks for the reply,

Got in it tonight and they,ve started working again!

Will check all the connections when it stops raining Smile

Adam
Reply
#4
Are the sensors clean.
I DO MISS MY BERLINGO Heart
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Slow starter (diesel)
Last Post: zedhead
Today 10:09 AM
» Replies: 10
» Views: 218
ABS Modul
Last Post: highlander
Today 09:17 AM
» Replies: 0
» Views: 24
Type B MFD & Trip Computer
Last Post: cancunia
Today 08:55 AM
» Replies: 2
» Views: 76
Aftermarket radio stalk CTSCT003.2 Problem v2
Last Post: brajomobil
Today 07:39 AM
» Replies: 3
» Views: 112
jumps out in third gear..
Last Post: polar
Today 05:22 AM
» Replies: 7
» Views: 115
Fuel Guage wrong
Last Post: polar
Today 05:21 AM
» Replies: 1
» Views: 45
Wont start after dashboard removel
Last Post: joelfrodin
Yesterday 05:53 PM
» Replies: 10
» Views: 398
cold start
Last Post: geoff
Yesterday 05:23 PM
» Replies: 2
» Views: 80
Hello !
Last Post: geoff
Yesterday 09:52 AM
» Replies: 2
» Views: 63
Strut replacement- Spring Compression
Last Post: ffrenchie
Yesterday 09:15 AM
» Replies: 11
» Views: 439

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page