Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 2.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radio sound problem
#1
Mr radio was working fine then when I next used the van it had no sound ,the lights are on the radio but there is only a very faint sound and I can not turn it up at all
Anyone had this problem ?
Reply
#2
Reading your other post I know there are 2 plugs on the back of the radio so some of the wiring must go to the remote but you will need a wiring diagram for that, perhaps rustcrat can help with that. Looking at this on fleabay wiring must plug in to the remote part so it may be worth checking connections at both ends. http://www.ebay.co.uk/itm/CITROEN-BERLIN...19e55ba747
Are we there yet????? No we fecking ain`t  gggggrrrrrrr
Ex 1.6hdi van now 3 seater 1.4 multispace
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
VAN SECURITY
Last Post: ricc
Today 08:29 PM
» Replies: 5
» Views: 141
Clanking Brake Pedal Solved At Last!
Last Post: rickandbev16
Today 06:53 PM
» Replies: 17
» Views: 3385
Head Light Bulbs
Last Post: dargoion
Today 06:03 PM
» Replies: 31
» Views: 820
Good Evening to you all.
Last Post: Tomcat3
Today 05:06 PM
» Replies: 6
» Views: 143
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: polar
Today 05:06 PM
» Replies: 3
» Views: 85
EGR solenoid
Last Post: silver-slug
Today 02:46 PM
» Replies: 17
» Views: 1358
ABS Modul
Last Post: 3rensho
Today 11:00 AM
» Replies: 1
» Views: 67
Slow starter (diesel)
Last Post: zedhead
Today 10:09 AM
» Replies: 10
» Views: 236
Type B MFD & Trip Computer
Last Post: cancunia
Today 08:55 AM
» Replies: 2
» Views: 88
Aftermarket radio stalk CTSCT003.2 Problem v2
Last Post: brajomobil
Today 07:39 AM
» Replies: 3
» Views: 129

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page