Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
heater not working
#1
The heater blower on my 53 berlingo multispace 1.9 diesel is not working .I have checked the fuse and is ok.Would be grateful for any ideas on the cause.Thanks
Reply
#2
A failed resistor pack seems to be the likely culprit, but you'l have to get its physical location from one of our experts!
In the mean time I did a quick search here and came up with this thread;

http://www.berlingoforum.co.uk/showthrea...istor+pack

There are a few others and your answer may be in one of the other threads so give 'em a read.
HTH
The Older I get the Better I Was!  Cool
[-] The following 1 user says Thank You to Ol'Jeffers for this post:
  • woody2day
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Clanking Brake Pedal Solved At Last!
Last Post: rickandbev16
Today 06:53 PM
» Replies: 17
» Views: 3351
Head Light Bulbs
Last Post: dargoion
Today 06:03 PM
» Replies: 31
» Views: 803
Good Evening to you all.
Last Post: Tomcat3
Today 05:06 PM
» Replies: 6
» Views: 130
Are Mud Flaps the Answer ?
Last Post: polar
Today 05:06 PM
» Replies: 3
» Views: 77
EGR solenoid
Last Post: silver-slug
Today 02:46 PM
» Replies: 17
» Views: 1354
ABS Modul
Last Post: 3rensho
Today 11:00 AM
» Replies: 1
» Views: 63
Slow starter (diesel)
Last Post: zedhead
Today 10:09 AM
» Replies: 10
» Views: 235
Type B MFD & Trip Computer
Last Post: cancunia
Today 08:55 AM
» Replies: 2
» Views: 88
Aftermarket radio stalk CTSCT003.2 Problem v2
Last Post: brajomobil
Today 07:39 AM
» Replies: 3
» Views: 127
jumps out in third gear..
Last Post: polar
Today 05:22 AM
» Replies: 7
» Views: 132

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page