Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stereo fault?
#1
Hello, I have a 63 plate L1 enterprise and all was good till I got a galaxy note 3, and an iPhone 5, I cannot connect neither of them to the blue tooth as it says failure connection and when plugged in usb it charges the phone but won't go onto the music bit to play music yet my iPhone 5 did before?

any help is much appreciated,
Cheers
Reply
#2
mine had problems Aswel, kept freezing and connection, Citroen finally replaced it, a lot have had trouble, something to do with software I was told. Enjoy your fight with them!!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Saying Hello
Last Post:Bazzingo
Today 09:07 PM
» Replies: 0
» Views: 14
1.6 hdi 90bhp Turbo and i...
Last Post:Floydster
Today 07:48 PM
» Replies: 3
» Views: 135
1.6 16v petrol cambelt
Last Post:sks01773
Today 07:37 PM
» Replies: 12
» Views: 250
Heated wing mirrors
Last Post:Trevor
Today 07:06 PM
» Replies: 3
» Views: 82
2025 Diesel Ban
Last Post:Tree
Today 06:17 PM
» Replies: 15
» Views: 344
Hello
Last Post:Johny555
Today 06:04 PM
» Replies: 1
» Views: 19
Roof noise
Last Post:Veitcast
Today 05:48 PM
» Replies: 0
» Views: 28
Fuel consumption
Last Post:Opensauce
Today 05:37 PM
» Replies: 3
» Views: 53
Lexia clone that works wi...
Last Post:kennard
Today 02:59 PM
» Replies: 58
» Views: 1840
Insurance!
Last Post:Opensauce
Today 01:52 PM
» Replies: 10
» Views: 925

Locations of visitors to this page