Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 2.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anyone out there know
#1
Hi all,

Does anyone out there know why the VCI does not work when I plug it I to my computer to connect with diagbox.
Diagbox does not see it and asks for the VCI to be plugged in. The computer sees it and has updated the drivers but it will not work.
I have tried several things like plugging it in before starting diagbox unplugging it when diagbox starts then re plug it then start the Citroen page .

I also tried to plug it into my car port then start diagbox but nothing seems to work

Any help would be appreciated

Thanks

Pitpan
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
2-Button Key Upgrade
Last Post:Mojow Royle
Today 02:52 PM
» Replies: 1
» Views: 77
Heyup
Last Post:Mojow Royle
Today 02:49 PM
» Replies: 8
» Views: 349
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 02:46 PM
» Replies: 36
» Views: 861
Rear hub nut torque setti...
Last Post:El Berlingo
Today 01:14 PM
» Replies: 3
» Views: 60
peugeot charger
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 11:28 PM
» Replies: 5
» Views: 173
hello
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 11:16 PM
» Replies: 2
» Views: 58
XTR heater control bulb r...
Last Post:VicG
Yesterday 10:57 PM
» Replies: 0
» Views: 41
Fuel consumption
Last Post:ron
Yesterday 09:41 PM
» Replies: 12
» Views: 310
Rear Wiper Motor
Last Post:minisandfords
Yesterday 08:48 PM
» Replies: 2
» Views: 97
Lower Ball Joint
Last Post:brodfather11
Yesterday 08:38 PM
» Replies: 2
» Views: 105

Locations of visitors to this page