Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
berlingo 53 van 2.0
#1
hi guys new here, just bought my first berlingo (work van) 2.0 hdi 53 plate 130,000 on the clock. is it normal for glow plug light to not come on? and my horn dont work (not a fuse) any ideas?? thanks in advance.
Reply
#2
Hello GmillZ welcome to the forum yes it's normal not to come on i think it's got to be below freezing for it to come on horn not working is a bad earth under the air bag there is an how to on the way to fix it :thumbsup:
                                     Smile  It's too orangey for crow's It's just for me and my dog  Smile

                                                        Heart Heart Love a lot trust a few  Dodgy
 
                                                        

                                        
Reply
#3
Thanks for the reply. okay thats cool about the glow plug light, how do i fix the earth problem? i dont have an owners manual unfortunatly, so any info on how to do get to the airbag would be helpful. i will be having a service on the van, what would be the best oil to use? 5/30, 5/40, 10/40 ? i do know there is an offer coming on oil for £12.50 on tuesday so i dont mind what oil i need. sould i have anything else done at the same time as the service?
Reply
#4
Have a read of this thread http://www.berlingoforum.co.uk/showthread.php?tid=9605 it should sort your horn problem. Removing the airbag is the fiddly bit but just take your time, it would help if you can get a Haynes manual there is a few pictures to help.
Has the cam belt been changed and at what mileage, If not replaced get it done and change the water pump changed while you are at it.
Good luck with your new motor.
Are we there yet????? No we fecking ain`t  gggggrrrrrrr
Ex 1.6hdi van now 3 seater 1.4 multispace
Reply
#5
im not sure if the cam belt has been changed but the van is on 130000 miles. thanks for the replies guys.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Poor cold startup 1.9
Last Post:Sootyfoot
Today 12:34 PM
» Replies: 37
» Views: 985
Reverse light switch prob...
Last Post:Sootyfoot
Today 12:32 PM
» Replies: 8
» Views: 183
HELP! Smashed passenger w...
Last Post:Sootyfoot
Today 12:21 PM
» Replies: 0
» Views: 10
Berlingo Parts
Last Post:malgpz900
Today 10:20 AM
» Replies: 1
» Views: 58
XTR heater control bulb r...
Last Post:Opensauce
Today 09:19 AM
» Replies: 1
» Views: 71
Trip Computer on Type A M...
Last Post:cancunia
Today 09:18 AM
» Replies: 1
» Views: 51
DW8 engine tapping
Last Post:jj9
Today 01:14 AM
» Replies: 3
» Views: 108
Rear window heater repair
Last Post:Silverberlingo
Yesterday 11:38 PM
» Replies: 0
» Views: 43
New PureTech 110 S&S Flai...
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 09:04 PM
» Replies: 3
» Views: 81
What website to pass time...
Last Post:Solent
Yesterday 08:32 PM
» Replies: 0
» Views: 56

Locations of visitors to this page