Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SONY Xplode CD/USB/Tuner
#1
Since I've had "Bingo" the Berlingo, the aftermarket fitted stereo has lost it's memory every time you turn the ignition off. Today I whipped it out and discovered that the Red(Switched) and Yellow(Un-switched) feeds were back to front. Works like a good'un now.

Does anyone know if the remote on the steering column can be utilised with a SONY stereo?

Thanks
Andy.
Growing old is Mandatory, growing up is optional!
Reply
#2
I use a Sony in my M59 just needed a "patch lead". A local car stereo/alarm dealer had the right one, cost about a fiver.
Reply
#3
The stereo has been fitted with two custom looms from original to the head unit. One is the power loom and the other I think will be the speaker feeds. I'll have another look in case it hasn't been connected into the remote loom.
Growing old is Mandatory, growing up is optional!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
New PureTech 110 S&S Flai...
Last Post:Jed Clampit
Today 09:04 PM
» Replies: 3
» Views: 49
What website to pass time...
Last Post:Solent
Today 08:32 PM
» Replies: 0
» Views: 21
Berlingo Parts
Last Post:Sb12
Today 07:56 PM
» Replies: 0
» Views: 25
Rear hub nut torque setti...
Last Post:jj9
Today 07:55 PM
» Replies: 15
» Views: 238
temperatue dial
Last Post:Kokain
Today 05:28 PM
» Replies: 3
» Views: 68
Trip Computer on Type A M...
Last Post:cancunia
Today 03:50 PM
» Replies: 0
» Views: 23
Loud beeping from radio u...
Last Post:nicko
Today 03:49 PM
» Replies: 3
» Views: 110
Ligts won't go off!
Last Post:Berlingos12
Today 02:50 PM
» Replies: 10
» Views: 468
DW8 engine tapping
Last Post:brodfather11
Today 08:30 AM
» Replies: 1
» Views: 74
Washers not working
Last Post:Luis Rosa
Today 07:47 AM
» Replies: 8
» Views: 229

Locations of visitors to this page