Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07 1.6 hdi issue (electrical)
#1
Hi all,

I am haveinbg some issues with my van, when the ignition is off there does not appear to be any power in the van, eg. no hazzards, central locking, lights etc. when ignition is on everything works fine.
As far as i know these items are controlled by the BSI unit so I guess this unit does not have any perminant live for some reason.

Does anyone know if there is a fuse maybe in the engine bay that would power this?

Any help would be great as my van will not pass the test without hazzards and horn.
Reply
#2
Try the BSI reset procedure first.

http://www.bba-reman.com/content.aspx?co...ol_failure
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
DW8 engine tapping
Last Post:Hector Scorn
Today 12:51 AM
» Replies: 2
» Views: 86
Rear window heater repair
Last Post:Silverberlingo
Yesterday 11:38 PM
» Replies: 0
» Views: 15
New PureTech 110 S&S Flai...
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 09:04 PM
» Replies: 3
» Views: 54
What website to pass time...
Last Post:Solent
Yesterday 08:32 PM
» Replies: 0
» Views: 27
Berlingo Parts
Last Post:Sb12
Yesterday 07:56 PM
» Replies: 0
» Views: 30
Rear hub nut torque setti...
Last Post:jj9
Yesterday 07:55 PM
» Replies: 15
» Views: 260
temperatue dial
Last Post:Kokain
Yesterday 05:28 PM
» Replies: 3
» Views: 73
Trip Computer on Type A M...
Last Post:cancunia
Yesterday 03:50 PM
» Replies: 0
» Views: 25
Loud beeping from radio u...
Last Post:nicko
Yesterday 03:49 PM
» Replies: 3
» Views: 110
Ligts won't go off!
Last Post:Berlingos12
Yesterday 02:50 PM
» Replies: 10
» Views: 470

Locations of visitors to this page