Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 2.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Car not starting
#1
Car battery flat after starting with leads it won't hold charge and engine management light is on
Reply
#2
New battery needed ? Get the old one tested first.

Won't hold charge - So you've had the alternator tested then ?
[+] 1 user says Thank You to geoff for this post
Reply
#3
Have you had the codes read?
[+] 1 user says Thank You to homeruk for this post
Reply
#4
(14-09-2014, 07:22 PM)geoff Wrote:  New battery needed ? Get the old one tested first.

Won't hold charge - So you've had the alternator tested then ?

I think it will be the alternator
Reply
#5
[/quote]

I think it will be the alternator
[/quote]

Test it before spending.
[+] 1 user says Thank You to geoff for this post
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Roof noise
Last Post:Opensauce
Today 06:39 PM
» Replies: 5
» Views: 101
12v for lighter front
Last Post:Matija Danko
Today 05:15 PM
» Replies: 19
» Views: 378
Poor cold starting. Whats...
Last Post:ron
Today 04:34 PM
» Replies: 4
» Views: 49
Fuel consumption
Last Post:ron
Today 04:30 PM
» Replies: 7
» Views: 124
Lexia clone that works wi...
Last Post:kennard
Today 04:22 PM
» Replies: 60
» Views: 1898
Repair a manual winder wi...
Last Post:cancunia
Today 03:31 PM
» Replies: 1
» Views: 31
lubricating door
Last Post:cancunia
Today 03:25 PM
» Replies: 4
» Views: 113
1.6 16v petrol cambelt
Last Post:cancunia
Today 03:19 PM
» Replies: 15
» Views: 341
Rear light Cluster
Last Post:Peter Guy
Today 03:13 PM
» Replies: 4
» Views: 102
Door locking but unlocked
Last Post:ricc
Today 02:25 PM
» Replies: 4
» Views: 87

Locations of visitors to this page