Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parking sensor fault
#1
Hi all

I have factory fitted parking sensors on my 2005 berlingo van but today they have developed a fault, when you select reverse the usual beep occurs but then a longer beep follows and the sensors dont detect what you are reversing into.

Any help is appreciated

Adam
Reply
#2
Hello Adam welcome to the forum   Smile  it could be switch on the gearbox have you checked to see if the reversing light come's  on and stay on when you put it into reverse and check for loose wire on the switch
                                     Smile  It's too orangey for crow's It's just for me and my dog  Smile

                                                        Heart Heart Love a lot trust a few  Dodgy
 
                                                        

                                        
[+] 1 user says Thank You to Jed Clampit for this post
Reply
#3
(15-02-2015, 09:50 PM)Jed Clampit Wrote:  Hello Adam welcome to the forum   Smile  it could be switch on the gearbox have you checked to see if the reversing light come's  on and stay on when you put it into reverse and check for loose wire on the switch

Hi thanks for the reply,

Got in it tonight and they,ve started working again!

Will check all the connections when it stops raining Smile

Adam
Reply
#4
Are the sensors clean.
I DO MISS MY BERLINGO Heart
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
temperatue dial
Last Post:Kokain
Today 05:28 PM
» Replies: 3
» Views: 44
Rear hub nut torque setti...
Last Post:Top drive
Today 04:52 PM
» Replies: 14
» Views: 196
New PureTech 110 S&S Flai...
Last Post:Solent
Today 04:35 PM
» Replies: 0
» Views: 12
Trip Computer on Type A M...
Last Post:cancunia
Today 03:50 PM
» Replies: 0
» Views: 13
Loud beeping from radio u...
Last Post:nicko
Today 03:49 PM
» Replies: 3
» Views: 88
Ligts won't go off!
Last Post:Berlingos12
Today 02:50 PM
» Replies: 10
» Views: 445
DW8 engine tapping
Last Post:brodfather11
Today 08:30 AM
» Replies: 1
» Views: 62
Washers not working
Last Post:Luis Rosa
Today 07:47 AM
» Replies: 8
» Views: 222
increase in a ratchet-typ...
Last Post:saskak
Today 12:36 AM
» Replies: 7
» Views: 147
Rear Wiper Motor
Last Post:madwelshman
Yesterday 10:42 PM
» Replies: 3
» Views: 125

Locations of visitors to this page