Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
New owner

New owner of a 56reg MkII, multispace 1.6 diesel. Replaced my old Berlingo van (Costs less on the ferry), great car!

Have just tried to sort out the lights in the clock assembly as they are not working, put new bulbs in but still no lights. Any ideas?
Hi & welcome.Have you checked fuses? If OK check you have a feed on the connector to the lights(with lights on).
Strawberry flavoured windows  Dodgy
Hi DavidW, I know of at least one other on here and myself, who have had top clock display problems with 56 reg Berlingos. Mine smouldered and nearly caught fire lol! I seem to remember having to buy a new LCD display unit, might have been up to £80 in cost. Citroen must have bought a really cheap batch of these units from China in 2006!

Thanks for reply, have been away so have not had time to look yet. Did foolishly buy a copy of Haynes manual, they seem to  miss  out the display unit.

(30-07-2015, 09:10 PM)ron Wrote:  Hi & welcome.Have you checked fuses? If OK check you have a feed on the connector to the lights(with lights on).


Will have a look at fuses, which is the fuse that covers the lights on the display?

I only had one light working, so took out the unit to replace the other two bulbs and all then would not work. It could be a fuse although have not found anything else not working yet.


Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.



Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Black Smoke
Last Post:old son
Today 10:59 AM
» Replies: 4
» Views: 112
2012 berlingo radio setti...
Last Post:doofer
Today 10:58 AM
» Replies: 11
» Views: 228
New Battery
Last Post:doofer
Today 10:56 AM
» Replies: 5
» Views: 90
Cruise control possible o...
Last Post:brajomobil
Today 10:09 AM
» Replies: 2
» Views: 99
Berlingo VTR to ''XTR'' l...
Today 09:52 AM
» Replies: 6
» Views: 262
Strange exhaust blowing n...
Last Post:ffrenchie
Today 08:53 AM
» Replies: 2
» Views: 64
P1351 fault code.
Last Post:Boxer
Today 07:27 AM
» Replies: 16
» Views: 848
Lexia Scanner?
Last Post:brajomobil
Today 06:44 AM
» Replies: 1
» Views: 80
Dead BSI unit?
Last Post:brajomobil
Today 06:26 AM
» Replies: 3
» Views: 55
My Berlingo Camper build....
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 09:58 PM
» Replies: 8
» Views: 372

Locations of visitors to this page