Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
new to berlingo
#1
evening all , just bought a berlingo van 1.6 hdi 75bhp  year 2008 as i needed one for the landscaping / gardening i do 

seems like a good little van only 74000 miles on it and got it at a good price , it only came with 1 key the one where you gave to maually lock unlock the van did these come with remote central locking and it is just missing that key ?

surprised they dont have a trip computer or alarm on these
Reply
#2
Your looking around 70 quid for a standard key that will start the car they have to clone the key you have due to the chip not sure how u go about linking a new fob to the car
Reply
#3
The base vans only had manual locks and you can get a key cut and programmed from an auto locksmith or Timpsons for about 40/50 quid I think. You can put a central locking kit on it for about 24 quid, look up Hawk kits on ebay.
Are we there yet????? No we fecking ain`t  gggggrrrrrrr
Ex 1.6hdi van now 3 seater 1.4 multispace
Reply
#4
Hello djmyorks welcome to the forum i think you need to put the new key on your dash and with the old key turn the IGN on off ten time's so it pick's up the transponder code to programme the key .
There a new member called carkeycodes that can tell you for sure he is in introduction just below you send him a pm.  Smile
                                     Smile  It's too orangey for crow's It's just for me and my dog  Smile

                                                        Heart Heart Love a lot trust a few  Dodgy
 
                                                        

                                        
Reply
#5
mind the same my ignition key and door key not matching and sometime central locking when is lock can not open again very frighten anysugestion
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
1.6 hdi 90bhp Turbo and i...
Last Post:peteh80
Today 06:58 AM
» Replies: 4
» Views: 219
Running on chip oil
Last Post:polar
Today 04:07 AM
» Replies: 1
» Views: 27
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 12:24 AM
» Replies: 40
» Views: 1094
2004 Berlino Aerial
Last Post:brodfather11
Yesterday 10:48 PM
» Replies: 1
» Views: 43
Washers not working
Last Post:Lighty
Yesterday 09:09 PM
» Replies: 11
» Views: 312
Reverse light switch prob...
Last Post:Col
Yesterday 07:22 PM
» Replies: 12
» Views: 272
2005 2.0 HDI Siemens pump...
Last Post:Woodyrvf750
Yesterday 07:05 PM
» Replies: 0
» Views: 40
Fuse is burning all the t...
Last Post:fernandoblas
Yesterday 05:23 PM
» Replies: 12
» Views: 419
HELP! Smashed passenger w...
Last Post:Sootyfoot
Yesterday 04:31 PM
» Replies: 2
» Views: 82
Diagnostic "gear" / Softw...
Last Post:cancunia
Yesterday 04:19 PM
» Replies: 15
» Views: 622

Locations of visitors to this page