Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lead to washer pump?
#1
hello.

i've just had the fun job of replacing the washer pump on my 2003/4 berlingo 2.0 hdi

i've notice that the wiring 'loom' from the front bumper to the pump splits off to another cable with the same standard connector on it.

i'm not sure if it's redundant to this model or i have somehow pulled it off a sensor or something?

i cannot see where it could go to.

anyone know?

thanks.

steve g.
Reply
#2
I have the same on my van , always though that it was for another washer pump for the rear windows/wash which I don't have .!

May be wrong though
Reply
#3
hi there, no, this model has a pump with 2 outlets and some kind of valve inside that directs water to either front or back or both, not sure how it works!

i guess that is a possibility for a different model as i noted that some berlingo pumps are single output.

cheers! steve g.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 05:44 PM
» Replies: 22
» Views: 574
Washers not working
Last Post:CourierJim
Today 05:38 PM
» Replies: 3
» Views: 34
Anti pollution
Last Post:Caylin46
Today 05:04 PM
» Replies: 5
» Views: 595
Heyup
Last Post:polar
Today 05:03 PM
» Replies: 7
» Views: 295
Amateur radio
Last Post:nicko
Today 04:06 PM
» Replies: 25
» Views: 8252
Apple Carplay
Last Post:Solent
Today 03:58 PM
» Replies: 0
» Views: 9
Haynes manuals - which on...
Last Post:Trevor
Today 03:53 PM
» Replies: 6
» Views: 66
Fuel consumption
Last Post:Solent
Today 03:45 PM
» Replies: 8
» Views: 179
2.0 HDi fuel issues as pe...
Last Post:G.mk3
Today 03:36 PM
» Replies: 15
» Views: 242
peugeot charger
Last Post:grig
Today 01:05 PM
» Replies: 0
» Views: 26

Locations of visitors to this page