Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 2.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fanbelt 2004 1.9d van
#1
another problem !!!!!! the fan belt was not running flush with the big cog at the top and wearing, i got my mechanic mate over and he said hed change the belt, everytime he starts the engine the belt jumps off?? hes stripped it down and the power steering pump wheel is not aligning with the others apparently, there are 3 bolts holding this pump into the frame, the botton one was snapped off inside, im hoping this is why its not running in line ?? anyhow im now torn between trying to get the bolt removed or buying a new pump and am not entirely sure if this is the actual problem >> <
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Fuel consumption
Last Post:ron
Today 09:41 PM
» Replies: 12
» Views: 260
Rear Wiper Motor
Last Post:minisandfords
Today 08:48 PM
» Replies: 2
» Views: 76
Lower Ball Joint
Last Post:brodfather11
Today 08:38 PM
» Replies: 2
» Views: 62
Bottom Ball joint
Last Post:Andyy
Today 08:26 PM
» Replies: 6
» Views: 73
peugeot charger
Last Post:geoff
Today 06:35 PM
» Replies: 4
» Views: 117
cutting out HDi 1.6 diese...
Last Post:Col
Today 06:15 PM
» Replies: 18
» Views: 1429
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 06:10 PM
» Replies: 34
» Views: 793
hello
Last Post:ron
Today 05:22 PM
» Replies: 1
» Views: 33
starting problem
Last Post:brodfather11
Today 03:32 PM
» Replies: 1
» Views: 39
Washers not working
Last Post:Redjoe100
Today 03:25 PM
» Replies: 6
» Views: 144

Locations of visitors to this page