Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smilies
#1
Ok I know I'm getting older and the wife's booked the coach to Switzerland, but why can't I attach smilies to my posts?
Used to be able to before new setup, Any clues??
Also the "get more" link doesn't seem to work.
Cheers.
2006 2.0hdi 600 with bench seat.  Cool
Reply
#2
Thumbs Down 
Smile Wink Cool Big Grin Tongue
Reply
#3
Cry Rolleyes Huh
MkIII VTR 1.6hdi Modutop, Climate Pack, 16" Alloys
Reply
#4
(15-01-2016, 03:23 PM)Rustscrat Wrote:  Ok I know I'm getting older and the wife's booked the coach to Switzerland, but why can't I attach smilies to my posts?
Used to be able to before new setup, Any clues??
Also the "get more" link doesn't seem to work.
Cheers.
Unlike the other 2,I will try to help Big Grin Have you disabled the smilies?It's in a tick box below the box you write in when posting. Cool
Strawberry flavoured windows  Dodgy
Reply
#5
(15-01-2016, 04:58 PM)ron Wrote:  
(15-01-2016, 03:23 PM)Rustscrat Wrote:  Ok I know I'm getting older and the wife's booked the coach to Switzerland, but why can't I attach smilies to my posts?
Used to be able to before new setup, Any clues??
Also the "get more" link doesn't seem to work.
Cheers.
Unlike the other 2,I will try to help Big Grin Have you disabled the smilies?It's in a tick box below the box you write in when posting. Cool

Thanks Ron.
The box for the "disable smilies" is unticked.

I get this when I copy - http://www.berlingoforum.co.uk/images/smilies/smile.png
2006 2.0hdi 600 with bench seat.  Cool
Reply
#6
Do you click on the New Reply button instead of using the quick reply box  ? Cool  Confused
So where does this bit go then ?
Reply
#7
Yep done that, still not working.
Maybe it's my system. I'm on windows 7.
Will try on XP.
Cheers.
2006 2.0hdi 600 with bench seat.  Cool
Reply
#8
mines windows 7,and you've guessed it...........................................
Angel Angel Angel Big Grin Tongue Tongue Tongue  they work ....if you use chrome,how long since you deleted some stuff cos that plays funny git with loads of actions.
[Image: smokingdog-1.gif]

Berlingo First,75bhp 1.6hdi,58 plate....225k and counting.
Reply
#9
(16-01-2016, 04:08 PM)Rustscrat Wrote:  Yep done that, still not working.
Maybe it's my system. I'm on windows 7.
Will try on XP.
Cheers.
I'm on Windows 7 with no probs. Rolleyes Rolleyes Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Strawberry flavoured windows  Dodgy
Reply
#10
I'm on XP window's 7 window's 8 window's 10 but i'm not in to bullying you should know better class your all in detention .
I think i need to get out more
                                     Smile  It's too orangey for crow's It's just for me and my dog  Smile

                                                        Heart Heart Love a lot trust a few  Dodgy
 
                                                        

                                        
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
2012 enterprise berlingo ...
Last Post:Top drive
Today 06:57 AM
» Replies: 10
» Views: 251
Poor cold starting. Whats...
Last Post:Top drive
Today 06:24 AM
» Replies: 9
» Views: 124
lubricating door
Last Post:ron
Yesterday 10:21 PM
» Replies: 6
» Views: 147
Rear light Cluster
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 09:52 PM
» Replies: 6
» Views: 135
2.0 HDi fuel issues as pe...
Last Post:G.mk3
Yesterday 08:52 PM
» Replies: 6
» Views: 142
1.6 16v petrol cambelt
Last Post:sks01773
Yesterday 07:27 PM
» Replies: 16
» Views: 381
Roof noise
Last Post:Opensauce
Yesterday 06:39 PM
» Replies: 5
» Views: 136
12v for lighter front
Last Post:Matija Danko
Yesterday 05:15 PM
» Replies: 19
» Views: 432
Fuel consumption
Last Post:ron
Yesterday 04:30 PM
» Replies: 7
» Views: 162
Lexia clone that works wi...
Last Post:kennard
Yesterday 04:22 PM
» Replies: 60
» Views: 1926

Locations of visitors to this page