Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.0 hdi berlingo wont start
Hello all im new here, i have recently brought a Citroen berlingo 2.0 hdi with Siemons system(rhy) engine was knackered so i have replaced it.  with another rhy engine but was a bosch system so i have swapped everything over. But i am unsure wear two black wires go to nearside engine loom beside the light i have currently put them as earths where the yellow and green ones are . anyway i cranked the van over and it started up straight away turned it off and it wont start anymore cant work it out for love of money. read a few things about a bsi reset but i dont have a original key fob but i do have a aftermarket fob its black with two white buttons it works the alarm. but im really lost with this van.
Welcome to the forum

Have you tried to bleed the fuel again, sometimes they will start and run with the fuel in the pipes etc but wont start again until the fuel system is bled again
As it started and ran I would think you haven't got anything seriously wrong . Don't know about the black wires though, did you try it without them connected.?
i yes i have checked fuel i cracked injectors and fuel is getting up there i tried them withou being connected made no difference
just a update i now have no fuell getting up to rail or injectors

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.



Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Injectors and B9 series.....
Last Post:Opensauce
Today 06:55 AM
» Replies: 1
» Views: 39
2004 2.0HDi Cruise Contro...
Last Post:brajomobil
Today 06:29 AM
» Replies: 1
» Views: 50
Radio not working and ele...
Last Post:pscotty
Today 04:02 AM
» Replies: 0
» Views: 21
splayed rear wheels
Last Post:jj9
Yesterday 10:36 PM
» Replies: 7
» Views: 103
Dandav1985's Mk3 Berlingo
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 10:16 PM
» Replies: 8
» Views: 243
Bump and Run - Am I right...
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 10:13 PM
» Replies: 11
» Views: 161
Still on the elusive 4x10...
Last Post:doofer
Yesterday 08:47 PM
» Replies: 3
» Views: 135
Car smell...
Last Post:doofer
Yesterday 08:03 PM
» Replies: 1
» Views: 82
Dead BSI unit?
Last Post:Kez
Yesterday 07:22 PM
» Replies: 4
» Views: 117
srceen wash pump.
Last Post:landcrab
Yesterday 07:18 PM
» Replies: 7
» Views: 204

Locations of visitors to this page