Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 2.88 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
getting cold!!
#1
i have a tidy mk1 berlingo, my fan in the van stopped working on all numbers. also the temp in the van only reaches quarter of the way. can sum1 help me im not looking forward to this winter with no heat!! thanks.

Reply
#2
have you check the usual, water levels/fuses etc.
Reply
#3
i have checked all the fuses, never thought of the water level, will check dat now. i changed d termostat just there, i thought it might be running open full
Reply
#4
the fans do fail, I have replaced mine, got a used one for £45
Somedays you're the pigeon, Somedays you're the statue.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
New PureTech 110 S&S Flai...
Last Post:ron
Today 06:57 PM
» Replies: 2
» Views: 31
temperatue dial
Last Post:Kokain
Today 05:28 PM
» Replies: 3
» Views: 58
Rear hub nut torque setti...
Last Post:Top drive
Today 04:52 PM
» Replies: 14
» Views: 204
Trip Computer on Type A M...
Last Post:cancunia
Today 03:50 PM
» Replies: 0
» Views: 18
Loud beeping from radio u...
Last Post:nicko
Today 03:49 PM
» Replies: 3
» Views: 93
Ligts won't go off!
Last Post:Berlingos12
Today 02:50 PM
» Replies: 10
» Views: 451
DW8 engine tapping
Last Post:brodfather11
Today 08:30 AM
» Replies: 1
» Views: 65
Washers not working
Last Post:Luis Rosa
Today 07:47 AM
» Replies: 8
» Views: 224
increase in a ratchet-typ...
Last Post:saskak
Today 12:36 AM
» Replies: 7
» Views: 154
Rear Wiper Motor
Last Post:madwelshman
Yesterday 10:42 PM
» Replies: 3
» Views: 128

Locations of visitors to this page