Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fuses
#1
M59? 15plate just tried upgrading the centre console reading/courtesy light for some LED ones, put the middle one in and works fine so went to do the two sides one and can't get them working I'm wonderingnif ive bkown the fuse but then think if i had the middle wouldnt work, so tried looking at the fuse only to be net with a rats nest of wire in front of it and access to the fuses is nigh on impossible with my sausage fingers. Anyone know an easy way to get to fuses to check them or what problem could be? TIA[Image: 9a63a6fc69771fe5e031070f2dbbabe4.jpg][Image: be8ea79b6251f6416efefea6c8ed6a4e.jpg]

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Reply
#2
Sure you've not got positive/negative handed LED bulbs? Try taking them out and turning them round.


Sent from my iPhone using Tapatalk
2015 1.6 L1850 90ps In Artic Steel inc Look Pack and Lighting Pack.
Reply
#3
(23-04-2016, 03:10 PM)Tree Wrote:  Sure you've not got positive/negative handed LED bulbs? Try taking them out and turning them round.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Tried that mate, that's what I thought at first but made no difference. Even put the old ones back in and nothing there either
Reply
#4
Does the fuse box drop down??
Reply
#5
I thought that but couldn't see a way of getting it down unless you've got to give a good old tank but knowing my luck I'd end up tanking something that shouldn't be yanked and not able to.get it back lol

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Reply
#6
(23-04-2016, 03:40 PM)Chally365 Wrote:  I thought that but couldn't see a way of getting it down unless you've got to give a good old tank but knowing my luck I'd end up tanking something that shouldn't be yanked and not able to.get it back lol

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Might be possible to get to them with some long nosed pliers but not everyone has them on the hard shoulder of the M60 lol typical French not thinking about us get fingered Brits

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Reply
#7
[Image: d10d95dcac1b9bb22fd0a2b4902d4d82.jpg]
back ones working okay, got a nice white light now instead of the yellow tint one

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Ncb help
Last Post:Silverberlingo
Today 10:26 PM
» Replies: 4
» Views: 139
Saying Hello
Last Post:Jed Clampit
Today 10:25 PM
» Replies: 1
» Views: 19
1.6 hdi 90bhp Turbo and i...
Last Post:Floydster
Today 07:48 PM
» Replies: 3
» Views: 135
1.6 16v petrol cambelt
Last Post:sks01773
Today 07:37 PM
» Replies: 12
» Views: 250
Heated wing mirrors
Last Post:Trevor
Today 07:06 PM
» Replies: 3
» Views: 82
2025 Diesel Ban
Last Post:Tree
Today 06:17 PM
» Replies: 15
» Views: 345
Hello
Last Post:Johny555
Today 06:04 PM
» Replies: 1
» Views: 19
Roof noise
Last Post:Veitcast
Today 05:48 PM
» Replies: 0
» Views: 28
Fuel consumption
Last Post:Opensauce
Today 05:37 PM
» Replies: 3
» Views: 53
Lexia clone that works wi...
Last Post:kennard
Today 02:59 PM
» Replies: 58
» Views: 1840

Locations of visitors to this page