Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Update ?
#1
Hi,has there been some sort of website update recently,I'm loosing half the right hand column off the screen Dodgy (Latest thread's etc) since the arrival of the google ads Angel ,only with this forum though Confused ...Ian...picture to follow shortly

[Image: forum%20%20pic_zpspof0cgur.jpg]

ps, own up if you tried moving the sidebar haha
[Image: smokingdog-1.gif]

Berlingo First,75bhp 1.6hdi,58 plate....225k and counting.
Reply
#2
Hmm.  I have no problems and I am using the latest Firefox, Chrome and Chromium builds on a Linux box.
2010 Berlingo Multispace HDi 110 with FAP. Persamos green.

[Image: ab197646.gif]
Reply
#3
I'm using chrome,windows7,it's weird,it's as if I should have a slidebar at the bottom,but nothing there...
[Image: smokingdog-1.gif]

Berlingo First,75bhp 1.6hdi,58 plate....225k and counting.
Reply
#4
Im also losing the right half and im using a mac with chrome and safari - both the same
[+] 1 user says Thank You to polar for this post
Reply
#5
All OK on Firefox
Reply
#6
Press Ctrl W a couple of times and the problem will disappear :-o
MkIII VTR 1.6hdi Modutop, Climate Pack, 16" Alloys
Reply
#7
(02-05-2016, 06:09 PM)Solent Wrote:  Press Ctrl W a couple of times and the problem will disappear :-o

Dont work on my Mac?
Reply
#8
CTRL W shuts your tabs down, CTRL - (minus sign) will shrink the size so it all fits on the page.
So where does this bit go then ?
[+] 1 user says Thank You to ffrenchie for this post
Reply
#9
(11-05-2016, 09:18 AM)ffrenchie Wrote:  CTRL W shuts your tabs down, CTRL - (minus sign) will shrink the size so it all fits on the page.

cheers for that haha I've been shutting down the browser and thinking I'd a problem with the laptop  Huh funny how it's only needed on this forum though,I'm sure it started when the ad banner changed,sorted now though,just need better glasses now  Angel
[Image: smokingdog-1.gif]

Berlingo First,75bhp 1.6hdi,58 plate....225k and counting.
Reply
#10
Exactly the same here. Cheers! Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
2012 enterprise berlingo ...
Last Post:Top drive
Today 06:57 AM
» Replies: 10
» Views: 251
Poor cold starting. Whats...
Last Post:Top drive
Today 06:24 AM
» Replies: 9
» Views: 124
lubricating door
Last Post:ron
Yesterday 10:21 PM
» Replies: 6
» Views: 147
Rear light Cluster
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 09:52 PM
» Replies: 6
» Views: 135
2.0 HDi fuel issues as pe...
Last Post:G.mk3
Yesterday 08:52 PM
» Replies: 6
» Views: 142
1.6 16v petrol cambelt
Last Post:sks01773
Yesterday 07:27 PM
» Replies: 16
» Views: 381
Roof noise
Last Post:Opensauce
Yesterday 06:39 PM
» Replies: 5
» Views: 136
12v for lighter front
Last Post:Matija Danko
Yesterday 05:15 PM
» Replies: 19
» Views: 432
Fuel consumption
Last Post:ron
Yesterday 04:30 PM
» Replies: 7
» Views: 162
Lexia clone that works wi...
Last Post:kennard
Yesterday 04:22 PM
» Replies: 60
» Views: 1926

Locations of visitors to this page