Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.0hdi starting problems
Tried to start my car last night, it started but cut our when revved up. Left it ticking over a while then was ok on drive home. Same thing this morning starts but won't rev up just cuts out. It's been mentioned that it could be the low pressure pump in the tank. Has anyone had any similar problems. Cheers
People will need a little more info to help you

year of vehicle
service history - when was the fuel filter last replaced
Any other problems or just this one
Sorted now. Was a faulty crank sensor. The one on top of the bell housing that is a t@@t to get at
thats great Yorki and thank you for updating us on your problem
Apparently it's a common fault
Yes so im starting to realise and not just on the 2.0hdi but many engines.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.



Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Front camber out of align...
Last Post:Col
Yesterday 10:34 PM
» Replies: 8
» Views: 111
Last Post:Jane Rushby
Yesterday 08:43 PM
» Replies: 3
» Views: 41
Eco activated but engine ...
Last Post:Lighty
Yesterday 08:05 PM
» Replies: 17
» Views: 392
Roof bars for VTR?
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 07:57 PM
» Replies: 1
» Views: 24
M49 Budget DIY Camper con...
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 07:42 PM
» Replies: 21
» Views: 2285
Upgrading DAB radio recep...
Last Post:Multispacer
Yesterday 07:39 PM
» Replies: 13
» Views: 2449
Berlingo VTR to ''XTR'' l...
Last Post:Multispacer
Yesterday 07:17 PM
» Replies: 5
» Views: 206
Faulty Radio unit [or not...
Last Post:Multispacer
Yesterday 07:13 PM
» Replies: 1
» Views: 224
Grinding noise when steer...
Last Post:tanto
Yesterday 05:36 PM
» Replies: 1
» Views: 112
font fog light bulb chang...
Last Post:rdfb2
Yesterday 05:11 PM
» Replies: 4
» Views: 107

Locations of visitors to this page