Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hello all!! help please!!
#1
So its a 2001 hdi peugeot partner which is basically a berlingo, but..... i unplugged the instument cluster on sat to run wires for bluetooth mic. But i stupidly did it out disconnecting the battery, now all the instruments still work but the lcd milage and clock display is blank!!! Help!!!
Reply
#2
Are the fuses ok? . I think the clock is fused but could be any fuse , check them all.
Reply
#3
Thanks for reply, yup all fuses ok so far Sad
Reply
#4
Try a BSI reset first just google BSI reset for info
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Bottom Ball joint
Last Post:jj9
Today 08:18 PM
» Replies: 5
» Views: 46
peugeot charger
Last Post:geoff
Today 06:35 PM
» Replies: 4
» Views: 113
cutting out HDi 1.6 diese...
Last Post:Col
Today 06:15 PM
» Replies: 18
» Views: 1425
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 06:10 PM
» Replies: 34
» Views: 789
hello
Last Post:ron
Today 05:22 PM
» Replies: 1
» Views: 32
Lower Ball Joint
Last Post:brodfather11
Today 03:36 PM
» Replies: 1
» Views: 47
starting problem
Last Post:brodfather11
Today 03:32 PM
» Replies: 1
» Views: 37
Washers not working
Last Post:Redjoe100
Today 03:25 PM
» Replies: 6
» Views: 140
citroen berlingo alarm
Last Post:sks01773
Today 11:28 AM
» Replies: 0
» Views: 33
Reverse light switch prob...
Last Post:ffrenchie
Today 09:48 AM
» Replies: 6
» Views: 107

Locations of visitors to this page