Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
glow plug relay
#1
I have recently encountered the following problem on my berlingo van, 1.9 1999.I came to start it one morning and found there was no constant orange light on the dash when i turned the ignition on, just a blip then it went out, it turned over, but refused to start, i posted the problem on the forum, and was told it could be the glow plug relay.
Having replaced this with a second hand part, the van started, and ran, on 3-4 occasions, but on saturday night, i came to start the vehicle, and no orange light again, and same refusal to start, could the relay have burnt out? any further suggestions from anyone famiiiar with the problem would be a great help.
Reply
#2
Try a new relay,not second hand one,that could be on its way out,
Reply
#3
will do as you suggest, thank you for feedback
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Running on chip oil
Last Post:polar
Today 04:07 AM
» Replies: 1
» Views: 24
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 12:24 AM
» Replies: 40
» Views: 1087
2004 Berlino Aerial
Last Post:brodfather11
Yesterday 10:48 PM
» Replies: 1
» Views: 40
Washers not working
Last Post:Lighty
Yesterday 09:09 PM
» Replies: 11
» Views: 310
Reverse light switch prob...
Last Post:Col
Yesterday 07:22 PM
» Replies: 12
» Views: 272
2005 2.0 HDI Siemens pump...
Last Post:Woodyrvf750
Yesterday 07:05 PM
» Replies: 0
» Views: 40
Fuse is burning all the t...
Last Post:fernandoblas
Yesterday 05:23 PM
» Replies: 12
» Views: 419
HELP! Smashed passenger w...
Last Post:Sootyfoot
Yesterday 04:31 PM
» Replies: 2
» Views: 82
Diagnostic "gear" / Softw...
Last Post:cancunia
Yesterday 04:19 PM
» Replies: 15
» Views: 621
Berlingo Parts
Last Post:malgpz900
Yesterday 10:20 AM
» Replies: 1
» Views: 93

Locations of visitors to this page