Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 3.86 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sony head unit iso
#1
ok guys going to fit a new head unit into my blingo read all the switch red and yellow wires round stuff but want to know do i need buy a iso adaptor lead ? or will the sony hu just plug in without this have read u dont need to have a adapter lead as blingos are already iso wired up but better to check with you guys also is a 54 plate blingo multiplex wiring? just incase i need buy the adapter lead :O)
[/size]
Reply
#2
I fitted one. Don't know if it was essential but it was something like £1.99 delivered off ebay from Liquid Ice.
[+] 1 user says Thank You to tucker for this post
Reply
#3
(06-01-2012, 11:12 PM)tucker Wrote:  I fitted one. Don't know if it was essential but it was something like £1.99 delivered off ebay from Liquid Ice.
Cheers tucker iso cable not needed simple fit removal keys in old tranny out unplugged new cd player plugged in red and yellow wires swapped round and up and running no problem only thing is when i remove the keys get a bleeps after about a minute or so guess this the bsi thingy me bob telling me about the old radio being out but all shuts down as it should any ideas on this guys ?? maybe if i reset the bsi thingy by removing the battery terminals will this stop the bleeps ?Confusedillyme:
Reply
#4
Mine beeps (Sony) a series of fours beeps repeated three times.

I was told that this is supposed to be a reminder to remove the front plate to prevent theft - maybe yes, maybe no. This does come from the radio itself, not the BSI. I have reset the BSI a couple of times for other things and the radio still beeps.

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Running on chip oil
Last Post:cancunia
Today 09:51 AM
» Replies: 4
» Views: 62
2004 Berlino Aerial
Last Post:malgpz900
Today 09:37 AM
» Replies: 3
» Views: 56
2005 2.0 HDI Siemens pump...
Last Post:cancunia
Today 09:05 AM
» Replies: 1
» Views: 54
1.6 hdi 90bhp Turbo and i...
Last Post:peteh80
Today 06:58 AM
» Replies: 4
» Views: 232
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 12:24 AM
» Replies: 40
» Views: 1107
Washers not working
Last Post:Lighty
Yesterday 09:09 PM
» Replies: 11
» Views: 321
Reverse light switch prob...
Last Post:Col
Yesterday 07:22 PM
» Replies: 12
» Views: 285
Fuse is burning all the t...
Last Post:fernandoblas
Yesterday 05:23 PM
» Replies: 12
» Views: 423
HELP! Smashed passenger w...
Last Post:Sootyfoot
Yesterday 04:31 PM
» Replies: 2
» Views: 89
Diagnostic "gear" / Softw...
Last Post:cancunia
Yesterday 04:19 PM
» Replies: 15
» Views: 631

Locations of visitors to this page