Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 2.4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Engine failure
#1
Sad 
Oh dear! the engine on my son's 2002 1.9D Multispace went bang and left bits all over the drive (and oil!) it had 150K on the clock and was running like a watch, no warning - bang. Oil checked the day before. Still started and drove to the mechanic's 5miles away!
Reply
#2
Dam.


Sent from my iPhone using Tapatalk
I DO MISS MY BERLINGO Heart
Reply
#3
Hope it turns out not too expensive
Reply
#4
Thanks for the replies, we've had a replacement engine fitted, new cambelt and waterpump etc. ran rough at first but reset timing now OK. fingers crossed.
Pappy
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
New PureTech 110 S&S Flai...
Last Post:Jed Clampit
Today 09:04 PM
» Replies: 3
» Views: 49
What website to pass time...
Last Post:Solent
Today 08:32 PM
» Replies: 0
» Views: 21
Berlingo Parts
Last Post:Sb12
Today 07:56 PM
» Replies: 0
» Views: 25
Rear hub nut torque setti...
Last Post:jj9
Today 07:55 PM
» Replies: 15
» Views: 238
temperatue dial
Last Post:Kokain
Today 05:28 PM
» Replies: 3
» Views: 68
Trip Computer on Type A M...
Last Post:cancunia
Today 03:50 PM
» Replies: 0
» Views: 23
Loud beeping from radio u...
Last Post:nicko
Today 03:49 PM
» Replies: 3
» Views: 110
Ligts won't go off!
Last Post:Berlingos12
Today 02:50 PM
» Replies: 10
» Views: 468
DW8 engine tapping
Last Post:brodfather11
Today 08:30 AM
» Replies: 1
» Views: 74
Washers not working
Last Post:Luis Rosa
Today 07:47 AM
» Replies: 8
» Views: 229

Locations of visitors to this page