Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 3.57 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aux drive belt
#1
Rainbow 
Had one come off at the weekend, but it did'nt seem particulaly worn,
but it had shredded, I checked the pulley's in case one had jammed or seized, but all run free, does anybody know of a reason for this to happen ? The car has only done 30000 miles so the belt cannot be any older.
Reply
#2
Would of thought one of the tensioners must of come loose.
Reply
#3
What is the age of the vehicle though as rubber can deteriorate over time
Reply
#4
Can't be over 4 years old as it's a Mk3
Reply
#5
Garage tells me one of the pully's was out of line, Ive no idea why, but they are replacing it.
This is all being done under Gtee so I cant complain.
Looking forward to getting it back now
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Rear Wiper Motor
Last Post:madwelshman
Today 10:42 PM
» Replies: 3
» Views: 111
Heater control unit/resis...
Last Post:mreid63
Today 10:34 PM
» Replies: 5
» Views: 333
Loud beeping from radio u...
Last Post:Tonyash
Today 10:13 PM
» Replies: 0
» Views: 16
Facial light replacement
Last Post:Mike
Today 09:23 PM
» Replies: 11
» Views: 287
Reverse light switch prob...
Last Post:willpisme
Today 08:09 PM
» Replies: 7
» Views: 157
increase in a ratchet-typ...
Last Post:saskak
Today 07:47 PM
» Replies: 5
» Views: 87
Rear hub nut torque setti...
Last Post:geoff
Today 07:31 PM
» Replies: 4
» Views: 83
Heyup
Last Post:polar
Today 07:18 PM
» Replies: 9
» Views: 367
New owner
Last Post:SheilaAnn
Today 04:33 PM
» Replies: 12
» Views: 582
Repair a manual winder wi...
Last Post:Col
Today 04:26 PM
» Replies: 3
» Views: 85

Locations of visitors to this page