Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 3.14 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Warning Light] Limp mode
#1
Hi

Just purchased a 2.0HDi. It had an error light on the engine management, which related to the cam belt sensor. As the cam belt just changed by previous owner, think he hasn't reset the code.
We had to tow the car as it would hardly move, couldn't get the revs, I'm guessing that the car is in Limp mode so not drivable to the fault is reset..

Any help would be appriciated

Cheers
Reply
#2
If the cam sensor is showing a fault you will need to replace the sensor, hope you got it cheap as buying a non runner could give you lots of other issues as well.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
DW8 engine tapping
Last Post:jj9
Today 01:14 AM
» Replies: 3
» Views: 91
Rear window heater repair
Last Post:Silverberlingo
Yesterday 11:38 PM
» Replies: 0
» Views: 19
New PureTech 110 S&S Flai...
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 09:04 PM
» Replies: 3
» Views: 56
What website to pass time...
Last Post:Solent
Yesterday 08:32 PM
» Replies: 0
» Views: 30
Berlingo Parts
Last Post:Sb12
Yesterday 07:56 PM
» Replies: 0
» Views: 32
Rear hub nut torque setti...
Last Post:jj9
Yesterday 07:55 PM
» Replies: 15
» Views: 260
temperatue dial
Last Post:Kokain
Yesterday 05:28 PM
» Replies: 3
» Views: 76
Trip Computer on Type A M...
Last Post:cancunia
Yesterday 03:50 PM
» Replies: 0
» Views: 25
Loud beeping from radio u...
Last Post:nicko
Yesterday 03:49 PM
» Replies: 3
» Views: 113
Ligts won't go off!
Last Post:Berlingos12
Yesterday 02:50 PM
» Replies: 10
» Views: 470

Locations of visitors to this page