Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 2.56 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help! Shaking car!!
I've had my blingo for 2 weeks, for a week of that she has been in the garage.
Eva drives perfectly until you hit 40mph and then the whole car shakes, she shakes between 40mph and 50mph once you go over 50mph she settles and drives beautifully and it's the same under 40mph.

The garage have changed the tyres, wheels, balanced the wheels and now have no idea what's wrong.
I'm now waiting for her to be tried on a rolling road to see if the garage can figure out what the problem is.

Does anyone have any ideas? I just want my car back.
My former father-in-law had a Morgan Plus 4 that did the same trick. Was perfect up to about 45 and then hold on Nelly. Was a suspension part but have forgotten which.
2010 Berlingo Multispace HDi 110 with FAP. Persamos green.

[Image: ab197646.gif]
[+] 1 user says Thank You to 3rensho for this post
Front suspension bushes ?
[+] 1 user says Thank You to evdama for this post
I had that on a metro, turned out to be the compensating weight on the drive shaft come loose, might be worth a look.
[+] 1 user says Thank You to talos for this post
Thanks! Eva is on the rolling road tomorrow so I'll let you know what happens...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.



Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
My Berlingo Camper build....
Last Post:Sootyfoot
Today 05:11 AM
» Replies: 6
» Views: 291
Roof bars for VTR?
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 09:40 PM
» Replies: 4
» Views: 86
2005 Berlingo - Aussie Ow...
Last Post:martybelfasthdi
Yesterday 07:50 PM
» Replies: 14
» Views: 263
Eco activated but engine ...
Last Post:doofer
Yesterday 07:50 PM
» Replies: 22
» Views: 504
Front camber out of align...
Last Post:Col
Yesterday 06:46 PM
» Replies: 11
» Views: 240
P1351 fault code.
Last Post:Boxer
Yesterday 06:28 PM
» Replies: 13
» Views: 775
Upgrading DAB radio recep...
Last Post:Tree
Yesterday 06:26 PM
» Replies: 14
» Views: 2522
Overheating & part number...
Last Post:kevin58
Yesterday 05:55 PM
» Replies: 36
» Views: 17327
Last Post:ron
Yesterday 04:20 PM
» Replies: 4
» Views: 90
Speedo light not working?
Last Post:brodfather11
Yesterday 04:11 PM
» Replies: 1
» Views: 45

Locations of visitors to this page