Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 3.43 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wiper faulty help needed
#1
Bug 
Hi all,

Have a fairly major issue. My wipers have started not working correctly. One,moment,ok,then,nothing except full speed.

also the,rear wiper has a mind of its own sweeping upto 7 times when flicked on and off and stopping at random positions.

I can hear the relay clicking when front wipers should be operating.

Have searched for bsi reset procedure but cant find it, can anyone share a link to it or any other ideas.

Mk1 1.6 petrol multispace.

Cheers Rob
Reply
#2
Here's the link:-

http://www.bba-reman.com/content.aspx?co...ot_process
[+] 1 user says Thank You to Coco for this post
Reply
#3
Thanks coco.

Unfortunately the problem still exists after the reset, any ideas what to try next?

Rob
Reply
#4
This sounds like a comm 2000 issue.

Others with problems with the horn have found that a good earth to the steering column can cure their woes - you might want to try that, but I fear you are in the realms of a replacement unit

This is a link someone else posted:-
http://www.ebay.co.uk/itm/COMM-2000-DAV-...27cb53bb11

Or Rustscrat may be able to offer some more help - he should be along sometime
[+] 1 user says Thank You to Coco for this post
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
New PureTech 110 S&S Flai...
Last Post:Jed Clampit
Today 09:04 PM
» Replies: 3
» Views: 49
What website to pass time...
Last Post:Solent
Today 08:32 PM
» Replies: 0
» Views: 21
Berlingo Parts
Last Post:Sb12
Today 07:56 PM
» Replies: 0
» Views: 25
Rear hub nut torque setti...
Last Post:jj9
Today 07:55 PM
» Replies: 15
» Views: 238
temperatue dial
Last Post:Kokain
Today 05:28 PM
» Replies: 3
» Views: 68
Trip Computer on Type A M...
Last Post:cancunia
Today 03:50 PM
» Replies: 0
» Views: 23
Loud beeping from radio u...
Last Post:nicko
Today 03:49 PM
» Replies: 3
» Views: 110
Ligts won't go off!
Last Post:Berlingos12
Today 02:50 PM
» Replies: 10
» Views: 468
DW8 engine tapping
Last Post:brodfather11
Today 08:30 AM
» Replies: 1
» Views: 74
Washers not working
Last Post:Luis Rosa
Today 07:47 AM
» Replies: 8
» Views: 229

Locations of visitors to this page