Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
berlingo van started at last
#1
Hi all have just got my van started after 2 months it was the bm32 fuse or something like that but know the eml is on and has been read and the problem being that the ecu is not matched to the pump according to the guy that has had it but he did say that it should not start if that is the case and also it will not clear it just keeps coming back so if anyone has any ideas it would be great cheers:brickwall:
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Heated wing mirrors
Last Post:Bricky Ken
Yesterday 11:57 PM
» Replies: 0
» Views: 15
1.6 hdi 90bhp Turbo and i...
Last Post:Floydster
Yesterday 11:07 PM
» Replies: 1
» Views: 81
how many miles on yours ?
Last Post:Silverberlingo
Yesterday 10:59 PM
» Replies: 17
» Views: 765
1.6 16v petrol cambelt
Last Post:geoff
Yesterday 10:24 PM
» Replies: 5
» Views: 114
Door locking but unlocked
Last Post:DanielEZY0252
Yesterday 09:45 PM
» Replies: 0
» Views: 11
12v for lighter front
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 09:07 PM
» Replies: 8
» Views: 183
2.0 HDi fuel issues as pe...
Last Post:G.mk3
Yesterday 07:17 PM
» Replies: 5
» Views: 69
zx1 extralube
Last Post:sks01773
Yesterday 06:07 PM
» Replies: 0
» Views: 42
citroen berlingo desire 1...
Last Post:sks01773
Yesterday 05:57 PM
» Replies: 5
» Views: 133
2012 enterprise berlingo ...
Last Post:Johny555
Yesterday 05:37 PM
» Replies: 9
» Views: 211

Locations of visitors to this page