Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
haunted berlingo!
#1
hi folks need help with my problem, while parked outside house , wipers and radio came on by themselves, no keys in ignition. only noticed after it had been on a while as battery low, is this an ignition switch problem? or a short ? wet day here , could it be water getting into something. any suggestions appreciated , thanks
Reply
#2
If I was you id phone the team from Most Haunted.
I DO MISS MY BERLINGO Heart
Reply
#3
Ghost Busters!! Seriously, a friend had a Chevy Blazer that did the same thing with the wipers. After much looking it was down to a chafed wire touching ground intermittently.
2010 Berlingo Multispace HDi 110 with FAP. Persamos green.

[Image: ab197646.gif]
Reply
#4
looking here and other sites it seems the commms/ bsi unit gives a lot of grief, strangely the problem has stopped today, although it could be because its dried out? i wd40d all the electrics, checked for bare wires, just have to hope it does not re-appear when wet, living in ireland so lots of wet weather! any one know the procedure for re-setting the comms unit? cheers
Reply
#5
http://www.bba-reman.com/content.aspx?co...ot_process
Reply
#6
(12-10-2012, 03:27 PM)Coco Wrote:  http://www.bba-reman.com/content.aspx?co...ot_process

ta very much!!:p
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
1.6 hdi 90bhp Turbo and i...
Last Post:peteh80
Today 06:58 AM
» Replies: 4
» Views: 217
Running on chip oil
Last Post:polar
Today 04:07 AM
» Replies: 1
» Views: 26
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 12:24 AM
» Replies: 40
» Views: 1092
2004 Berlino Aerial
Last Post:brodfather11
Yesterday 10:48 PM
» Replies: 1
» Views: 43
Washers not working
Last Post:Lighty
Yesterday 09:09 PM
» Replies: 11
» Views: 312
Reverse light switch prob...
Last Post:Col
Yesterday 07:22 PM
» Replies: 12
» Views: 272
2005 2.0 HDI Siemens pump...
Last Post:Woodyrvf750
Yesterday 07:05 PM
» Replies: 0
» Views: 40
Fuse is burning all the t...
Last Post:fernandoblas
Yesterday 05:23 PM
» Replies: 12
» Views: 419
HELP! Smashed passenger w...
Last Post:Sootyfoot
Yesterday 04:31 PM
» Replies: 2
» Views: 82
Diagnostic "gear" / Softw...
Last Post:cancunia
Yesterday 04:19 PM
» Replies: 15
» Views: 622

Locations of visitors to this page