Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 2.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Insert Buttons Not Working
As you can't report bugs in the reporting bug forum Rolleyes I'm posting here again - no doubt one of the mods will move this thread for me.

The insert buttons in the "your message" box are not working for me and have not been for a couple of days.

I just get "[undefined=undefined]" instead of "[img][/img]" etc.

Are you aware of this @[Andre]?

Oh and the reason I posted twice in error is because this message came up suggesting my original post had failed.

"Fatal error: Cannot pass parameter 2 by reference in /home/berlingo/public_html/inc/plugins/tagging.php on line 334"
[Image: 108137.png]

Do not write below this line. Office use only.

In absence of any response (I know you are busy, so no worries) I think I've resolved this one myself.

It seems it is broken by Firefox updating to version 16. Reverting to version 15 seems to have cured the problem.

Hope this helps.
[Image: 108137.png]

Do not write below this line. Office use only.

[+] 1 user says Thank You to thurrockdave for this post
Thanks for the bug report Dave, just to note this is the correct forum for such problems and i didn't realise permissions didn't allow users to post in here; that has been fixed also.

The issue with the editor buttons came with the Firefox update; there was a patch fix available so it has now been fixed.

Cheers again.
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here
 [Image: mybbsig.php]


Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.



Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Rear reversing sensors
Last Post:Luis Rosa
Today 04:35 AM
» Replies: 1
» Views: 54
Help Surging/loosing powe...
Last Post:michaelg
Today 01:55 AM
» Replies: 5
» Views: 45
Roof bars for VTR?
Last Post:jimss
Today 12:39 AM
» Replies: 7
» Views: 160
Lack of power Then surge ...
Last Post:michaelg
Yesterday 10:34 PM
» Replies: 6
» Views: 212
something new
Last Post:Matt Haigh
Yesterday 10:26 PM
» Replies: 1
» Views: 55
Last Post:ntm1275
Yesterday 09:51 PM
» Replies: 2
» Views: 80
Last Post:ron
Yesterday 07:46 PM
» Replies: 6
» Views: 153
Poor fuel economy.. again...
Last Post:Jane Rushby
Yesterday 06:50 PM
» Replies: 13
» Views: 1423
Where Did you find
Last Post:Jane Rushby
Yesterday 06:26 PM
» Replies: 93
» Views: 165515
Radio needs VIN programme
Last Post:Tomcat3
Yesterday 06:09 PM
» Replies: 3
» Views: 139

Locations of visitors to this page