Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
clutch switch ???
#1
Hi i am trying to fit cruse control to my mk2 16hdi
i have a lexia and in test the clutch switch shows on and off. but in i get a fault clutch switch bad or unreliable
no problem with switch for the c control
can any one please take a photo of the switch in place or a shot of a diagram as i cant see mine ?:brickwall:
Reply
#2
Look here:-

http://www.berlingoforum.co.uk/showthrea...tch+switch
Reply
#3
(14-11-2012, 05:44 PM)Coco Wrote:  Look here:-

http://www.berlingoforum.co.uk/showthrea...tch+switch

hi coco do you have the switch on your car ?
Reply
#4
Yes,

Mine was in situ when I bought it and I fitted the cruise later
Reply
#5
Duh! Wrong thread......
umm... ooops
[fon‌t=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]The Older I get the Better I Was!  Cool [/font]
Reply
#6
Old age doesn't come alone - does it O.J.???

:whistle:
Reply
#7
(14-11-2012, 05:25 PM)lostalot Wrote:  Hi i am trying to fit cruse control to my mk2 16hdi
i have a lexia and in test the clutch switch shows on and off. but in i get a fault clutch switch bad or unreliable
no problem with switch for the c control
can any one please take a photo of the switch in place or a shot of a diagram as i cant see mine ?:brickwall:

Hi, Just resolved a similar problem on our 1.6HDi with a clutch switch stuck operated (showing clutch pressed).
See this thread - Clutch Switch - http://www.berlingoforum.co.uk/showthread.php?tid=4230
Can't get a photo - but upside down with mirror and torch, get your head right over by the heater vent in the center and look up the side of the clutch pedal support plate. The cut out is not as big as in the picture!!!
There is no easy way!!!
Could be a dirty switch or a dirty connector? (mine was)
[+] 1 user says Thank You to BlingoBlue for this post
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 12:24 AM
» Replies: 40
» Views: 1065
2004 Berlino Aerial
Last Post:brodfather11
Yesterday 10:48 PM
» Replies: 1
» Views: 29
Washers not working
Last Post:Lighty
Yesterday 09:09 PM
» Replies: 11
» Views: 301
Reverse light switch prob...
Last Post:Col
Yesterday 07:22 PM
» Replies: 12
» Views: 257
2005 2.0 HDI Siemens pump...
Last Post:Woodyrvf750
Yesterday 07:05 PM
» Replies: 0
» Views: 29
Fuse is burning all the t...
Last Post:fernandoblas
Yesterday 05:23 PM
» Replies: 12
» Views: 415
HELP! Smashed passenger w...
Last Post:Sootyfoot
Yesterday 04:31 PM
» Replies: 2
» Views: 71
Diagnostic "gear" / Softw...
Last Post:cancunia
Yesterday 04:19 PM
» Replies: 15
» Views: 619
Berlingo Parts
Last Post:malgpz900
Yesterday 10:20 AM
» Replies: 1
» Views: 90
XTR heater control bulb r...
Last Post:Opensauce
Yesterday 09:19 AM
» Replies: 1
» Views: 85

Locations of visitors to this page