Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Newbie Is this normal?
#1
Hi just joined the forum. Father in law gave us a 2002 Berlingo Multispace Forte 1.6. Within a week the emmisions lights came on and now battery won't charge. Thanks Dad.
Reply
#2
Sounds like the alternator or a duff battery get the battery checked out first.
You may well get spurious fault messages if you have low battery voltage.
Welcome to our place!!
[fon‌t=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]The Older I get the Better I Was!  Cool [/font]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Ligts won't go off!
Last Post:Berlingos12
Today 02:50 PM
» Replies: 10
» Views: 427
Rear hub nut torque setti...
Last Post:cancunia
Today 01:47 PM
» Replies: 13
» Views: 184
temperatue dial
Last Post:polar
Today 11:47 AM
» Replies: 1
» Views: 25
Loud beeping from radio u...
Last Post:Tree
Today 08:35 AM
» Replies: 2
» Views: 68
DW8 engine tapping
Last Post:brodfather11
Today 08:30 AM
» Replies: 1
» Views: 52
Washers not working
Last Post:Luis Rosa
Today 07:47 AM
» Replies: 8
» Views: 215
increase in a ratchet-typ...
Last Post:saskak
Today 12:36 AM
» Replies: 7
» Views: 145
Rear Wiper Motor
Last Post:madwelshman
Yesterday 10:42 PM
» Replies: 3
» Views: 123
Heater control unit/resis...
Last Post:mreid63
Yesterday 10:34 PM
» Replies: 5
» Views: 348
Facial light replacement
Last Post:Mike
Yesterday 09:23 PM
» Replies: 11
» Views: 306

Locations of visitors to this page