Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 3.13 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Last Post link not working
#1
Am i right? When i click 'Last Post' on the right under Latest threads, it just takes me back to the home page.

Would be nice to have it, gets a bit tedious srolling through pages when you are following a thread.



Rolleyes
#2
Thank you for pointing this out. Will post back when fixed.
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here
 [Image: mybbsig.php]

#3
Issue now solved.
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here
 [Image: mybbsig.php]



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Reverse light switch prob...
Last Post:Sootyfoot
Today 04:33 PM
» Replies: 10
» Views: 214
HELP! Smashed passenger w...
Last Post:Sootyfoot
Today 04:31 PM
» Replies: 2
» Views: 48
Diagnostic "gear" / Softw...
Last Post:cancunia
Today 04:19 PM
» Replies: 15
» Views: 586
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 02:01 PM
» Replies: 38
» Views: 1011
Berlingo Parts
Last Post:malgpz900
Today 10:20 AM
» Replies: 1
» Views: 72
XTR heater control bulb r...
Last Post:Opensauce
Today 09:19 AM
» Replies: 1
» Views: 78
Trip Computer on Type A M...
Last Post:cancunia
Today 09:18 AM
» Replies: 1
» Views: 60
DW8 engine tapping
Last Post:jj9
Today 01:14 AM
» Replies: 3
» Views: 111
Rear window heater repair
Last Post:Silverberlingo
Yesterday 11:38 PM
» Replies: 0
» Views: 52
New PureTech 110 S&S Flai...
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 09:04 PM
» Replies: 3
» Views: 89

Locations of visitors to this page