Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hello
#1
Joined to try and help husband sort out his berlingo
[+] 1 user says Thank You to Annlinda for this post
Reply
#2
Hello and welcome to the forum.
2010 Berlingo Multispace HDi 110 with FAP. Persamos green.

[Image: ab197646.gif]
Reply
#3
That's like the handyman firm near me, whose slogan is "We repair the things your husband fixed"...

What year of Berlingo?
Reply
#4
Hi welcome to the forum when you have fixed it for him make sure you tell all his mates that you did it he will be so pleased.
Are we there yet????? No we fecking ain`t  gggggrrrrrrr
Ex 1.6hdi van now 3 seater 1.4 multispace
[+] 1 user says Thank You to Tomcat3 for this post
Reply
#5
2009 Berlingo multispace 1.6 . Well the dreaded anti-pollution light came on...........under a tray like thing under the engine three pipes falling apart. Anyway he replaced the pipes but anti-pollution still showed, then yesterday I sat in car with radio on engine off then a low voltage warning came up and radio went off. Started car and would you believe it no peeping at me and no anti-pollution light coming on. Still normal today. Must add the car ran well even with light on and we had no lowering of performance. Will it stay off? Watch this space
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Fuel consumption
Last Post:ron
Today 09:41 PM
» Replies: 12
» Views: 260
Rear Wiper Motor
Last Post:minisandfords
Today 08:48 PM
» Replies: 2
» Views: 76
Lower Ball Joint
Last Post:brodfather11
Today 08:38 PM
» Replies: 2
» Views: 62
Bottom Ball joint
Last Post:Andyy
Today 08:26 PM
» Replies: 6
» Views: 73
peugeot charger
Last Post:geoff
Today 06:35 PM
» Replies: 4
» Views: 119
cutting out HDi 1.6 diese...
Last Post:Col
Today 06:15 PM
» Replies: 18
» Views: 1431
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 06:10 PM
» Replies: 34
» Views: 793
hello
Last Post:ron
Today 05:22 PM
» Replies: 1
» Views: 33
starting problem
Last Post:brodfather11
Today 03:32 PM
» Replies: 1
» Views: 39
Washers not working
Last Post:Redjoe100
Today 03:25 PM
» Replies: 6
» Views: 144

Locations of visitors to this page