Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 2.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radio sound problem
#1
Mr radio was working fine then when I next used the van it had no sound ,the lights are on the radio but there is only a very faint sound and I can not turn it up at all
Anyone had this problem ?
Reply
#2
Reading your other post I know there are 2 plugs on the back of the radio so some of the wiring must go to the remote but you will need a wiring diagram for that, perhaps rustcrat can help with that. Looking at this on fleabay wiring must plug in to the remote part so it may be worth checking connections at both ends. http://www.ebay.co.uk/itm/CITROEN-BERLIN...19e55ba747
Are we there yet????? No we fecking ain`t  gggggrrrrrrr
Ex 1.6hdi van now 3 seater 1.4 multispace
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
how many miles on yours ?
Last Post:Wyvern
Today 10:27 AM
» Replies: 18
» Views: 808
Roof noise
Last Post:Opensauce
Today 09:59 AM
» Replies: 2
» Views: 66
Rear light Cluster
Last Post:Opensauce
Today 09:50 AM
» Replies: 3
» Views: 86
12v for lighter front
Last Post:ffrenchie
Today 09:49 AM
» Replies: 14
» Views: 317
Saying Hello
Last Post:ghost123uk
Today 09:07 AM
» Replies: 2
» Views: 46
lubricating door
Last Post:brajomobil
Today 08:05 AM
» Replies: 2
» Views: 86
Lexia clone that works wi...
Last Post:brajomobil
Today 08:02 AM
» Replies: 59
» Views: 1862
Heated wing mirrors
Last Post:3rensho
Today 04:30 AM
» Replies: 4
» Views: 127
1.6 16v petrol cambelt
Last Post:cancunia
Yesterday 11:59 PM
» Replies: 13
» Views: 312
Ncb help
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 10:32 PM
» Replies: 5
» Views: 162

Locations of visitors to this page