Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 3.13 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
electrical
#1
Hey all, just bought an 03 berlingo last week. I now have a few problems with the electrics. The front and rear side lights don't work along with the reverse light, fog light, the radio sounds like its been sucking on helium and when I turn on the ignition the rear wipers go on for a sec then stop. And yes I've done all the usual bulb and fuse checking, I've even soft booted the BSi but no luck. My guess is its the BSi goen bad but if anyone has any other ideas or tricks I can try, let me know. thanks.
Reply
#2
Possibly the COM2000 unit (wiper/light stalks). I have a similar problem where my wipers have a mind of their own and once on I can´t switch them off.
How much is the fish?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Door locking but unlocked
Last Post:ricc
Today 10:08 AM
» Replies: 2
» Views: 34
12v for lighter front
Last Post:ffrenchie
Today 09:56 AM
» Replies: 9
» Views: 212
Rear seats
Last Post:doofer
Today 09:55 AM
» Replies: 1
» Views: 67
2025 Diesel Ban
Last Post:doofer
Today 09:52 AM
» Replies: 10
» Views: 210
1.6 hdi 90bhp Turbo and i...
Last Post:Trevor
Today 09:46 AM
» Replies: 2
» Views: 93
Brothers Plumbing, Heatin...
Last Post:mrsakil
Today 09:42 AM
» Replies: 0
» Views: 16
lubricating door
Last Post:sks01773
Today 08:57 AM
» Replies: 0
» Views: 22
Heated wing mirrors
Last Post:3rensho
Today 06:00 AM
» Replies: 1
» Views: 39
how many miles on yours ?
Last Post:Silverberlingo
Yesterday 10:59 PM
» Replies: 17
» Views: 779
1.6 16v petrol cambelt
Last Post:geoff
Yesterday 10:24 PM
» Replies: 5
» Views: 139

Locations of visitors to this page