Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 1.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The little fella won't start
#1
Hi all

I have a little prob with my 03 berlingo I have just parked it onmy drive taken the stereo out now the little bouncer won't start I have put the stereo back in and now that's not working its a 1.9 non turbo model any ideas

Thanks
Reply
#2
Does the engine turn over?
2006 2.0hdi 600 with bench seat.  Cool
[+] 1 user says Thank You to Rustscrat for this post
Reply
#3
Yes it turns over fine the glow plug light goes out every thing is good apart from the starting bit
Reply
#4
Have you blown any fuses fiddling about with the stereo?
Somedays you're the pigeon, Somedays you're the statue.
[+] 1 user says Thank You to steve valentine for this post
Reply
#5
I have just noticed on the LCD dash display on the centre consol it is saying Eco mod the screen is very dim but has always been like that

I just hit the hazards on and they are working but not clicking

No have checked all of them but the hazard warning lights don't click and the indicators don't work nor do the wipers
Reply
#6
I blew one of the fuses when I changed mine and it controls the 12v socket and cig lighter... are those working??

If not there's a fuse in the bax to the right of the wheel. Guessing a bit bit think it was a 20amp one somewhere in the centre. I popped it because the radio aerial connector made contact with the metal housing plate...
[+] 1 user says Thank You to tucker for this post
Reply
#7
The 12v and cig lighter are working but that 20 amp fuse has blown
The down Side is I have no fuses that size so till her indoors comes home I am stranded thanks will let everybody know the results
Reply
#8
What's wrong with a bent paperclip?
Malc

Stupid computer!
Security system should not fail safe!
Security system should fail dangerous!
[+] 1 user says Thank You to crickleymal for this post
Reply
#9
In the GOOD old days with glass fuses,those of a particular leaning would think nothing of using a cut down nailRolleyes Those were the days.:whistle:
Strawberry flavoured windows  Dodgy
[+] 1 user says Thank You to ron for this post
Reply
#10
After a long wait and a trip to the auto factor a 30p fuse has fixed it
Now she is running thank you for all your help and advise
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Poor cold starting. Whats...
Last Post:ron
Today 04:34 PM
» Replies: 4
» Views: 38
Fuel consumption
Last Post:ron
Today 04:30 PM
» Replies: 7
» Views: 118
Lexia clone that works wi...
Last Post:kennard
Today 04:22 PM
» Replies: 60
» Views: 1881
Repair a manual winder wi...
Last Post:cancunia
Today 03:31 PM
» Replies: 1
» Views: 24
lubricating door
Last Post:cancunia
Today 03:25 PM
» Replies: 4
» Views: 110
12v for lighter front
Last Post:cancunia
Today 03:22 PM
» Replies: 18
» Views: 367
1.6 16v petrol cambelt
Last Post:cancunia
Today 03:19 PM
» Replies: 15
» Views: 336
Rear light Cluster
Last Post:Peter Guy
Today 03:13 PM
» Replies: 4
» Views: 101
Door locking but unlocked
Last Post:ricc
Today 02:25 PM
» Replies: 4
» Views: 86
"Ultimate" type Diesel fu...
Last Post:ricc
Today 01:56 PM
» Replies: 18
» Views: 474

Locations of visitors to this page