Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 2.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.8 petrol starting
#1
Hello all
Having issues with the starting of the bus. It's a mk1 1.8 petrol had a new battery and starter and still won't do anything. I put. The key. In the lights come on and when I turn it nothing happens. Is there anything normally that goes wrong?
Reply
#2
These are quite a basic unit. I'd say there's either an aftermarket alarm /immobiliser fitted or damaged wires. Check the round multiplugs inside the engine bay for corrosion. Often the solenoid trigger wire is marked *100* along its length regardless of colour.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Running on chip oil
Last Post:polar
Today 04:07 AM
» Replies: 1
» Views: 24
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 12:24 AM
» Replies: 40
» Views: 1087
2004 Berlino Aerial
Last Post:brodfather11
Yesterday 10:48 PM
» Replies: 1
» Views: 40
Washers not working
Last Post:Lighty
Yesterday 09:09 PM
» Replies: 11
» Views: 310
Reverse light switch prob...
Last Post:Col
Yesterday 07:22 PM
» Replies: 12
» Views: 272
2005 2.0 HDI Siemens pump...
Last Post:Woodyrvf750
Yesterday 07:05 PM
» Replies: 0
» Views: 40
Fuse is burning all the t...
Last Post:fernandoblas
Yesterday 05:23 PM
» Replies: 12
» Views: 419
HELP! Smashed passenger w...
Last Post:Sootyfoot
Yesterday 04:31 PM
» Replies: 2
» Views: 82
Diagnostic "gear" / Softw...
Last Post:cancunia
Yesterday 04:19 PM
» Replies: 15
» Views: 621
Berlingo Parts
Last Post:malgpz900
Yesterday 10:20 AM
» Replies: 1
» Views: 93

Locations of visitors to this page