Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evening All!
#1
Greetings! Finally got round to registering. We're on our second berlingo, the first was a 2000 E500 which worked very nicely until the batteries started to lose capacity, so we bought a 2007 petrol Multispace. This has proved to be a remarkably reliable and versatile vehicle despite some our of our friends unceremoniously christening it the 'pope mobile'! Keep up the good work Cool, Ian
Reply
#2
Hello IanA welcome to the forum good to have you with us they won't be saying that when they need some thing moving :thumbsup:
                                     Smile  It's too orangey for crow's It's just for me and my dog  Smile

                                                        Heart Heart Love a lot trust a few  Dodgy
 
                                                        

                                        
Reply
#3
A warm welcome from me :wave:
Reply
#4
Greetings and welcome!
Adam..2003..1.9D..LX..Silver Crew Cab Van.....
If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried.
Reply
#5
Many thanks, here's to many more trouble free miles. First job to work out how to take out some of the slack in the gear stick...!
Reply
#6
Hi & welcome.Check the linkage joints for play.It can be like stirring a bucket of s--t with a piece of wet string.:thumbsup::whistle:
Strawberry flavoured windows  Dodgy
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
2004 Berlino Aerial
Last Post:brodfather11
Today 01:04 PM
» Replies: 4
» Views: 66
Running on chip oil
Last Post:cancunia
Today 09:51 AM
» Replies: 4
» Views: 76
2005 2.0 HDI Siemens pump...
Last Post:cancunia
Today 09:05 AM
» Replies: 1
» Views: 61
1.6 hdi 90bhp Turbo and i...
Last Post:peteh80
Today 06:58 AM
» Replies: 4
» Views: 241
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 12:24 AM
» Replies: 40
» Views: 1109
Washers not working
Last Post:Lighty
Yesterday 09:09 PM
» Replies: 11
» Views: 328
Reverse light switch prob...
Last Post:Col
Yesterday 07:22 PM
» Replies: 12
» Views: 288
Fuse is burning all the t...
Last Post:fernandoblas
Yesterday 05:23 PM
» Replies: 12
» Views: 425
HELP! Smashed passenger w...
Last Post:Sootyfoot
Yesterday 04:31 PM
» Replies: 2
» Views: 92
Diagnostic "gear" / Softw...
Last Post:cancunia
Yesterday 04:19 PM
» Replies: 15
» Views: 631

Locations of visitors to this page