Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intermittent speedo
#1
Hi, iam new to the forum, I have a 57 plate berlingo van and for the last year it's had a fault with the speedo, just randomly stops working, maybe for a minute or sometimes longer? There is no reason it does it, can be straight away when it's cold , hot? My first thought is a speed sensor. So I managed to get one, went to change it the other day and can I find it, I looked everywhere. Any ideas as to the location and if iam looking at the right thing??


Thanks
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
12v for lighter front
Last Post:cancunia
Today 10:35 AM
» Replies: 15
» Views: 321
how many miles on yours ?
Last Post:Wyvern
Today 10:27 AM
» Replies: 18
» Views: 808
Roof noise
Last Post:Opensauce
Today 09:59 AM
» Replies: 2
» Views: 67
Rear light Cluster
Last Post:Opensauce
Today 09:50 AM
» Replies: 3
» Views: 87
Saying Hello
Last Post:ghost123uk
Today 09:07 AM
» Replies: 2
» Views: 46
lubricating door
Last Post:brajomobil
Today 08:05 AM
» Replies: 2
» Views: 87
Lexia clone that works wi...
Last Post:brajomobil
Today 08:02 AM
» Replies: 59
» Views: 1862
Heated wing mirrors
Last Post:3rensho
Today 04:30 AM
» Replies: 4
» Views: 127
1.6 16v petrol cambelt
Last Post:cancunia
Yesterday 11:59 PM
» Replies: 13
» Views: 312
Ncb help
Last Post:Jed Clampit
Yesterday 10:32 PM
» Replies: 5
» Views: 162

Locations of visitors to this page