Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fan - not running when ignition on.
#1
New to the Berlingo (and to Citroëns as a whole) but wondered if its normal for a Mk3 Berlingo Multispace XTR (2011) not to run the fan if the engine isn't running?

Sorry if this is a stupid question!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Using Tapatalk
Reply
#2
I mean interior ventilation fan to be clear.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Using Tapatalk
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.


  

Password
  





Search Forums

(Advanced Search)

Latest Threads
Reverse light switch prob...
Last Post:Col
Today 07:22 PM
» Replies: 12
» Views: 243
2004 Berlino Aerial
Last Post:Claydontoby92
Today 07:14 PM
» Replies: 0
» Views: 14
2005 2.0 HDI Siemens pump...
Last Post:Woodyrvf750
Today 07:05 PM
» Replies: 0
» Views: 15
Washers not working
Last Post:Silverberlingo
Today 06:54 PM
» Replies: 10
» Views: 268
Fuse is burning all the t...
Last Post:fernandoblas
Today 05:23 PM
» Replies: 12
» Views: 410
HELP! Smashed passenger w...
Last Post:Sootyfoot
Today 04:31 PM
» Replies: 2
» Views: 68
Diagnostic "gear" / Softw...
Last Post:cancunia
Today 04:19 PM
» Replies: 15
» Views: 612
Poor cold startup 1.9
Last Post:Top drive
Today 02:01 PM
» Replies: 38
» Views: 1031
Berlingo Parts
Last Post:malgpz900
Today 10:20 AM
» Replies: 1
» Views: 86
XTR heater control bulb r...
Last Post:Opensauce
Today 09:19 AM
» Replies: 1
» Views: 80

Locations of visitors to this page